>

. NO WIDGETS YET

There are still no widgets here. To add some content please go to the Dashboard and add some Widgets to the Top Sidebar. If you don't need this section just go to Mercina Options and switch off the Top Sidebar.

'


Har du vad som krävs för att bli svensk mästare i Musikquiz-SM 2017. 
Musikquiz SM tävlas i lag , analogt med frågeformulär och penna.

Vi på Bodegan är i år med för andra året och kör Musikquiz-Sm
Dagar: Torsdagar 26 juni-10 aug
Tider: 21.00-23.00 (c:a)

Regionsfinal - Lördag 19 augusti
Plats: Bodegan
Tid: 20.00-22.00 (c:a)

 

 • Max 4 personer/tävlande lag.
 • Inga mobiltelefoner eller andra hjälpmedel är tillåtna. Det finns inga livlinor och det är inte ok att ringa en vän.
 • Deltävlingarna går på onsdagar och torsdagar i 11 regioner och på ca. 30 spelplatser runt om i landet, samtidigt, och med samma frågor. Något som aldrig tidigare gjorts i Sverige.
 • Det är totalt upp till 7 st. deltävlingar/spelplats där vinnarna från varje vecka erhåller en guldbiljett till regionsfinalen slutet av sommaren.
 • Varje deltävling innehåller 8 olika delmoment med blandade frågor och karaktär och teman med den gemensamma nämnaren musik. Vi tävlar bl.a. i Finn fem fel, Rödatråden, Geografi, TV- & Filmmusik, Veckans rebus m.m. Deltävlingarna är varierande och på lagom svårighetsnivå så att alla kan delta.
 • Musikquiz-SM genomförs med hjälp av en musikvärd/trubadur, en så kallad Quizmaster. Musikquiz -SM är ett samarbete​ mellan Evenemangskontoret AB och stommen av Sveriges mest aktiva och rutinerade trubadurer. Musiken framförs live och kommer både att vara underhållande och hålla hög kvalitet musikaliskt. Det kommer även förekomma gästartister och andra trevliga inslag och överraskningar under flertalet av våra quizomgångar.
 • Deltävlingarna går på onsdagar & torsdagar i 21 regioner på c:a 30 spelplatser runt om i landet, ungefär samtidigt, och med samma frågor. Något som aldrig tidigare gjorts i Sverige.
 • Vinnarna från varje deltävling erhåller en guldbiljett som tar dem till ärofyllda regionsfinalen i slutet av sommaren.
  Vinnarna från alla regionsfinalerna gör sedan upp i den stora SM-finalen 8-10 september.
  Segrande lag från finalen tar hem titeln som svensk mästare i musikquiz 2017!
 • Det finns även en bakväg in till regionsfinalerna via en luckyloserbiljett!
  Om du vunnit en guldbiljett har du 0,5 p mer i regionsfinalen än de som kommit dit med en Lucky Loserbiljett från start. Om du vunnit en Lucky Loserbiljett och sedan nästa gång en guldbiljett, slås Lucky Loserbiljetten ut. Likadant kan du endast vinna en guldbiljett. Vid andra vinsten får du istället en guldstjärna som i regionsfinalen automatiskt kommer ge ditt lag 0,5 p till. Dvs har du en Guldbiljett och en guldstjärna har du automatiskt 1 p från start.
 • Samma person kan delta i flera olika lag under säsongen men endast representera ett lag under regionsfinalerna. Skulle samma lag vinna flera deltävlingar får man ingen extra guldbiljetter utan istället får man en guldstjärna som fungerar som extrapoäng i regionsfinalen. Regionsfinalsplatsen går istället till laget på andra plats i deltävlingen.
 • Om Det skulle vara två lag med samma antal poäng vinner laget enligt följande regel:
  Mest poäng
  Rätt på röda tråden
  Rätt på årtalet
  Flest fullpoängare i heat
  Flest poäng på Introtävlingen
  Flest poäng på Kluringen
  Flest poäng på röda tråden
  Kompletta adresssuppgifter
  Minst antal deltagare
  Flest antal köpta enheter Ginger Joe/Lagmedlem
  Mest orange på sig
  
  Förra årets vinnande lag har en direktkvalificerad plats i SM - finalen.
  Lycka till och må bästa lag segra!
  
  OBS - Lördag 19 aug är det regionsfinal för Musikquiz-SM på BODEGAN.
  

 

http://www.musikquizsm.se

 

 

Hoppa till verktygsfältet